Login problems for new users

Encounter an error, or something which isn't working correctly? Please, let us know
RipeMelon
Posts: 13
Ratings
Your TCI: na
Joined: Thu Nov 21, 2019 6:58 am

Login problems for new users

Post by RipeMelon »

Hey,

I just made an account and had trouble posting to forums.
I logged in at front page and everything was fine, but when I moved to forums it showed this in upper right corner:

Image
This was even there when I wasn't logged in!

Only way was to use Chromes Incognito mode, go to forum page 'log out' and then log in again

mpowell
Posts: 3163
51 Ratings
Your TCI: na
Joined: Fri Sep 09, 2005 10:22 am

Re: Login problems for new users

Post by mpowell »

Hmm... thanks for reporting this! That's really odd.

We'll try and reproduce the issue, so that we can get it fixed up!

mpowell
Posts: 3163
51 Ratings
Your TCI: na
Joined: Fri Sep 09, 2005 10:22 am

Re: Login problems for new users

Post by mpowell »

It might just be that the session has expired, if it only happens every couple weeks. But it's not the best behavior -- we should definitely be redirecting back to the signin page once a session expires.

Anyway, we'll be taking a look soon :) Thanks for the additional information!

RipeMelon
Posts: 13
Ratings
Your TCI: na
Joined: Thu Nov 21, 2019 6:58 am

Re: Login problems for new users

Post by RipeMelon »

I didn't check but it seems its a cookie think. Maybe new visitor gets an empty cookie signed to it

RipeMelon
Posts: 13
Ratings
Your TCI: na
Joined: Thu Nov 21, 2019 6:58 am

Re: Login problems for new users

Post by RipeMelon »

Had same problem few days ago, but it seems it got fixed now ?

Post Reply